Nyugtalotto

Nyugtalotto a nagyvilágban

2015. december 14. - nyugtalotto

Magyarországon 2015 novemberében indult el a Nyugtalotto nyereményjáték, és december 21-én tartjuk az első nagyobb sorsolást (nettó 1.250.000 forint és 2 db iPhone 6 okostelefon). A Nyugtalotto külföldön, már több országban is hódít. Keleti szomszédunk, Románia  - például - már hónapok óta nyugtalottozik.

A romániai Nyugtalotto

Romániában idén április 13-án volt az első nyugtalottó sorsolás, melynek nyereményalapja egymillió lej volt. Ez az összeg  magasabb, mint a magyarországi Nyugtalotto első sorsoláson megnyerhető nettó 1.250.000 forint, de Romániában a szabályok is teljesen mások. Míg Nálunk, egyetlen nyugtával meg lehet nyerni a fődíjat, Romániában az 1 millió lej, egy nyereményalap, amit sok-sok győztes között osztanak ki. Így senki nem nyerhet 1.250.000 forintnak megfelelő lejt.

Hogy működik a romániai Nyugtalotto?

A sorsolás két lépésben történik: előbb kihúznak egymás után három, 0 és 9 közötti számjegyet. Ezek együtt egy 1 és 999 lej közötti számot alkotnak (a 0, 0, 2 számsor például a 2-es számot). Ezt követően kihúznak egy dátumot az előző hónapból. Az a nyugta a nyerő, amelyen a kisorsolt összeg és dátum szerepel.

Tehát ha az első sorsoláson, április 13-án kihúzták például a március 25-i dátumot és a 245-ös számot, akkor az összes, március 25-én kiállított, 245 lej lekerekített összegű nyugta pénzt ér. Attól függ, hogy mennyit, hogy az adott napon, hány darab 245 lejes számlát állítottak ki. Ha éppen 100 000-et, akkor egy nyugta csak 10 lejt ér ami néhány száz forint.

map-of-the-world-862719_640.jpg

Nyugtalotto: Portugáliától Tajvanig mások a szabályok

Európában Szlovákia, Portugália és Málta egy éve, Görögország pedig tavaly decembertől vezette be a Nyugtalottot. Néhány dél-amerikai országban (Argentínában, Brazíliában, Kolumbiában, Paraguayban és Puerto Ricóban), illetve Tajvanban pedig már jó ideje játsszák. Portugáliában kisorsolnak évente 60 autót a nyertes nyugtalottozók között. Máltán postán kell beküldeni a nyugtákat a tulajdonos adataival, a nyeremény a nyugta értékének százszorosa mindössze.

Extra nyereménysorsolás a Nyugtalotton!

A Nyugtalotto csapata úgy gondolta még érdekesebbé teszi a játékot egy extra sorsolás beiktatásával!

Az extra sorsolában részt vesz minden 2015. december 11. 8:00 és 2015. december 17. 24:00 között feltöltött nyugta (Ezen nyugták természetesen részt vesznek a 2015. december 21 - i sorsoláson is!). Tehát még jobban megéri feltölteni nyugtáitokat, mert esélyetek van megnyerni az 5 db Thomas Sabo ajándékcsomag egyikét a Silver Islands jóvoltából.

karma7.jpg

A csomag a következőket tartalmazza: Thomas Sabo Karma Beads karkötő (925 sterling silver) + Thomas Sabo Karma Beads gyöngy + Thomas Sabo exkluzív 2016-os naptár

silverislandsorsolas.png 

Kövess minket Facebookon és légy mindig naprakész híreinkkel kapcsolatban!

Ne feledd már egy nyugta is lehet nyerő!

Nyugtalotto csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugtalotto.blog.hu/api/trackback/id/tr758171180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása