Nyugtalotto

Első Nyerteseink

2016. január 05. - nyugtalotto

Több mint egy hónapja indult el a Nyugtalotto. 2015. november 19 - én hirdettük meg az első sorsolást, melynek keretében értékes tárgynyeremények találtak gazdára, valamint egyvalaki a fődíjnak, nettó 1 250 000 forintnak örülhetett közvetlenül az ünnepek előtt.

Az első sorsolás népszerűsége minden képzeletünket felülmúlta, hiszen több mint 70.000 darab nyugtát regisztráltak a játékosok a www.nyugtalotto.hu weboldalon.

Reméljük, hogy a munkánkkal hagyományt teremtünk, valamint hogy a Nyugtalotto egy méltán népszerű játékká válik a hazai vásárlók körében. 

A közel 10.000 résztvevő által feltöltött nyugták között december 18 - án kisorsolásra került öt darab Thomas Sabo ajándékcsomag, majd az ezt követő második sorsoláson, december 21 - én gazdára talált két darab iPhone 6 okostelefon, valamint a fődíj, nettó 1 250 000 forint. Sorsolásaink minden esetben közjegyző előtt és hitelesítve zajlottak.

Nyerteseinkkel közvetlenül a sorsolások után felvettük a kapcsolatot és azóta már mindenki kezébe kapta a nyereményét.

nyertes_iphone2_1.png

Az 1 250 000 forintos fődíj nyertesével marketing vezetőnk váltott pár szót a két ünnep között. Mint kiderült kollégáitól hallott a Nyugtalottoról és azon nyomban elkezdett játszani velünk. Elmondása szerint továbbra is nap mint nap tovább fog játszani :)

nyertes1.JPG 

A következő sorsolásunk 2016. január 21 - én lesz, amikor is nettó 1 500 000 forintot nyerhet egy szerencsés résztvevő!

Kövess minket Facebookon és légy mindig naprakész híreinkkel kapcsolatban!

Ne feledd már egy nyugta is lehet nyerő!

Nyugtalotto csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugtalotto.blog.hu/api/trackback/id/tr18242694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása